Siirry sisältöön

Suositut Meidän Jamit jatkuvat Tulppaanitalolla!

Meidän Jamit, ajanvietto- ja kohtaamispaikka tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille, saavutti jo ensimmäisillä kokoontumiskerroilla suuren suosion. Jamit jatkuvat ja kevään 2024 ohjelma on nyt julkaistu.

Meidän Jamit on Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:n ja Tukena-säätiön yhteistyössä toteuttama kohtaamispaikka, jossa on tarjolla mukavaa yhdessäoloa ja kulloisenkin teeman mukaista ohjelmaa. Jamit järjestetään kerran kuukaudessa Tulppaanitalolla Tampereella, osoitteessa Pinninkatu 51.

”Vapaa-ajan kohtaamispaikkoja ja livenä toteutettavaa toimintaa on kovasti kaivattu. Tästä toiveesta syntyi idea Meidän Jameista.”, ohjaajina toimivat Taija Friman ja Kirsi Mannila kertovat.

”Meidän Jamit käynnistyivät marraskuussa. Jo ensimmäinen tapaaminen osoitti, miten paljon tarvetta tällaiselle kohtaamispaikalle on. Illoissa on ollut mukana yli 70 osallistujaa.”

Syksyn aikana pidettiin nimikilpailu. Joulukuun tapaamisessa eniten kannatusta sai tapahtuman työnimenäkin kulkenut Meidän Jamit! 

Meidän Jamien kevään ohjelma

Meidän Jamien kevätkauden teemat ovat syntyneet ideoiden yhdessä osallistujien kanssa.

Meidän Jameihin osallistuminen on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Halutessaan voi ostaa pientä naposteltavaa. Tervetuloa mukaan!


LISÄTIETOJA ANTAA

Taija Friman

suunnittelija
puh. 040 7739420
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.