Siirry sisältöön

Saimme uuden strategian vuosille 2022-2026

KVPS-konsernimme hallitus hyväksyi uuden strategiamme 15.6. kokouksessaan.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukena Oy:n hallitukset hyväksyivät kesäkuun kokouksessaan konsernimme uuden strategian tavoitteet ja menestystekijät. Uusi strategiamme tulee voimaan vuoden 2022 alusta alkaen.

Uutta strategiaa on valmisteltu vuodesta 2019 alkaen yhdessä Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukenan henkilöstön sekä eri sidosryhmien kanssa. Strategia uudistettiin toimintaympäristömme voimakkaat muutokset huomioiden.

Kaiken perustana hyvä elämä

Visiomme on kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvä elämä, osallisuus ja läheisten luottamus. Haluamme olla alan vastuullisin toimija.

Meille menestyminen tarkoittaa sitä, että kehitysvammaisen tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvä elämä toteutuu. Tämä hyvän elämän käsite ja kokonaisuus on entistä vahvemmin toimintamme punainen lanka, joka liittää eri tahot ja näkökulmat yhteen.

Ennakointia tulevaan

Osana uuteen strategiakauteen valmistautumista ja sen toimeenpanoa hallitukset halusivat varmistaa tulevaisuutta valitsemalla vuoden 2023 aikana eläkkeelle siirtyvälle Tukenan toimitusjohtaja Päivi Karille seuraajan jo nyt.

Jere Metsähonkala on työskennellyt Tukenan hallinnossa ja johdossa yhtiön aloittamisesta asti. Hän on toiminut viime vuodet varatoimitusjohtajana ja vastannut Tukenan valtakunnallisesta palvelutoiminnasta ja siihen liittyvästä viranomaisyhteistyöstä. Hän on yhdessä toimitusjohtajan kanssa vastannut myös tilaaja- ja sopimusyhteistyöstä.

Jere Metsähonkalan ennakkoon tehty valinta Tukenan toimitusjohtajaksi varmistaa omaisjärjestötaustamme näkymisen toiminnassamme ja turvaa KVPS-konsernin tulevaisuutta parhaiten. Metsähonkala jatkaa Tukenan varatoimitusjohtajana toimitusjohtajan tehtävän vastaanottamiseen asti vuonna 2023.

Kuvassa: Hallituksen puheenjohtaja Timo Rintala, Kehitysvammaisten Palvelusäätiön toimitusjohtaja Kirsi Konola, Tukena Oy:n varatoimitusjohtaja Jere Metsähonkala, Tukena Oy:n toimitusjohtaja Päivi Kari ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön varatoimitusjohtaja Aarne Rajalahti.

Lisätietoja antaa

Kirsi Konola

toimitusjohtaja
puh. 0400 328 095
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.