Siirry sisältöön

Ryhmälomitusta 13 paikkakunnalla

Elina Leinonen

Järjestämme tänä vuonna ryhmälomitusta kaikkiaan 13 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Ryhmälomitus tarjoaa tekemistä ja yhdessäoloa lapsille sekä säännöllisen lepohetken vanhemmille.

Ryhmälomitus on kehitysvammaisille ja erityistä tukea tarvitseville lapsille viikonloppuisin ja loma-aikoina toteutettavaa lyhytaikaista huolenpitoa. Ryhmälomitusjaksot on tarkoitettu ensisijaisesti alle 16-vuotiaille lapsille.

Kevään 2021 ryhmälomitusajankohdat on nyt neuvoteltu kuntien kanssa. Useilla paikkakunnilla tiedossa ovat jo koko vuoden ryhmälomitusviikonloput. Ikaalisissa, Kangasalla ja Valkeakoskella ryhmälomitus jatkuu Kehitysvammaisten Palvelusäätiön järjestämänä siihen asti, kunnes palvelun kilpailutus on ratkennut.

Suunnittelemme ryhmälomituksen aina yhteistyössä kunnan tai seutukunnan kanssa tavoitteenamme tuottaa paikalliseen tarpeeseen vastaavaa, asiakaslähtöistä palvelua:

  • Kehitysvammaisten Palvelusäätiö vastaa toiminnasta ja ympärivuorokautisesta huolenpidosta perheiden ja lasten tarpeita ja toiveita kuunnellen.
  • Kunta tai seutukunta järjestää ryhmälomitukselle tilat hyödyntäen viikonloppuisin vapaina olevia päiväkotejaan tai päivätoimintatilojaan.

Laajennamme ryhmälomitusta mielellämme myös uusille paikkakunnille.

Valokuva: Antti Ekola

LISÄTIETOJA ANTAA

Helena Markus

ryhmäpalveluiden johtaja
puh. 040 6317 876
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.