Siirry sisältöön

Remontoimme ja rakennamme uusia KVPS-koteja

KVPS-kodeissa on eletty koronavuonna kotioloissa viihtyen, mutta kotien remontit ovat edenneet suunnitellusti. Uudet KVPS-kodit rakentuvat Rovaniemelle ja Helsingin Malminkartanoon.

KVPS-kodeissa on asuttu ja eletty koronavuoden ajan vähän enemmän kotioloissa viihtyen. Remontteja, kunnostuksia ja säännöllisiä kiinteistön ylläpitotoimia on kuitenkin jatkettu mahdollisuuksien rajoissa ja suojautumisesta huolehtien.

Investoimme joka vuosi merkittävästi KVPS-kotiemme suunnitelmallisiin korjauksiin ja uudistuksiin. Kaikissa kiinteistöissämme teemme lisäksi vuosikorjauksia ja -tarkastuksia normaalin käyttötalousbudjetin rajoissa.

Uusia KVPS-koteja rakenteilla

Uusin KVPS-kotimme on valmistumassa kesällä Rovaniemelle. KVPS-koti Vennintähti on Siklatilat Oy:n rakennuttama, ja säätiö vuokraa sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella sekä huolehtii kiinteistön ylläpidosta. Vennintähdessä asustaa syksystä lähtien 15 uutta onnellista asukasta uusissa, viihtyisissä tiloissa.

KVPS-koti Vennintähti

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Valokuvat: Vesa Mattanen ja Alvi Tölli

Helsingissä on aloitettu KVPS-koti Tähtiomenan rakennustyöt maapohjatöillä huhtikuussa. Malminkartanossa sijaitsevaan Tähtiomenaan valmistuu vuoden 2022 syyspuolella 26 uutta kotia, jotka sijaitsevat isommassa hoivakorttelissa yhdessä vanhusten asuntojen ja lasten päiväkodin kanssa. Yhteisestä piha-alueesta tulee varmasti suosittu aistipuutarhoineen ja pelikenttineen.

KVPS Tukena Oy tuottaa Hyvä Elämä -palvelut® molemmissa uusissa KVPS-kodeissa, Vennintähdessä ja Tähtiomenassa. Tukenan palvelut takaavat yksilöllisen tuen ja avun asumiseen ja elämiseen siten, että asukkaan on mahdollista elää omannäköistään, turvallista ja hyvää arkea.


Otathan yhteyttä, niin kerromme lisää nykyisistä ja tulevista KVPS-kodeistamme!

Rakennutamme KVPS-koteja paikallisten tarpeiden mukaan eri puolille Suomea. Kaikki rakentamista ja yhteistyötä koskevat aloitteet ovat tervetulleita.

LISÄTIETOJA ANTAA

Johanna Valento

kiinteistöpäällikkö
puh. 050 4007 171
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi