Siirry sisältöön

QR-koodit helpottavat tukiasukkaidemme arkea

Kiinteistötoimessamme on otettu käyttöön uusi ohjelmisto, joka tarjoaa tukiasukkaillemme helpon tavan ilmoittaa asuntonsa mahdollisista vioista.

Kiinteistötoimessamme on otettu käyttöön Granlund Manager -ohjelmisto, jossa säilytetään jokaisen asuntomme tietoja. Ohjelmisto mahdollistaa uudenlaisen tavan käsitellä hallitusti asuntojen huolto- ja korjauspyyntöjä. Järjestelmä tarjoaa tukiasukkaillemme helpon tavan ilmoittaa meille asuntonsa mahdollisista vioista.

– Lähetimme jokaiseen tukiasuntoomme QR-kooditarran, joka älypuhelimen avulla vie juuri tämän asunnon huoltopyyntöihin. Asukkaan ei tarvitse muistaa pitkää verkkosivuosoitetta eikä edes omaa osoitettaan, puhelimella vain kuva QR-koodista. Sitten pääseekin kirjoittamaan meille asunnossa ilmenneestä viasta, tekninen isännöitsijä Antti Aumala kertoo.

Aumalan mukaan QR-koodit helpottavat tukiasukkaidemme arkea ja asumista.

– Asukkaan lähettämä pyyntö tallentuu järjestelmään tekemättömänä työnä. Työn eteneminen ja valmistuminen näkyvät meille kaikille. Tämä helpottaa vian kertomisessa ja auttaa meitä hallitsemaan paremmin keskeneräisiä tehtäviä. Asukas saa myös palautetta työn etenemisestä, Antti Aumala toteaa.

– Tukiasukkaamme ovat ottaneet QR-koodit yllättävän hyvin vastaan. Olemme saaneet jo monta viestiä asunnon pienistä vioista, ja uusia viestejä tulee meille päivittäin, Antti Aumala toteaa tyytyväisenä.

Antti Aumala kannustaa tukiasukkaita ja tukiasumisen ohjaajia QR-koodien käyttöön. Hän muistuttaa kuitenkin, että tekniseen isännöitsijään saa toki edelleen ottaa yhteyttä myös puhelimella tai sähköpostilla.

– Rohkeasti kokeilemaan uutta! QR-koodia käyttämällä saatte korjaustyön heti tehtävälistalle.

LISÄTIETOJA ANTAA

Antti Aumala

tekninen isännöitsijä
puh. 040 1840 292
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi