Siirry sisältöön

Puhevammaisten viikon teema Minä kerron

Puhevammaisten viikkoa vietetään 4.–10.10.2021 teemalla Minä kerron. Myös meidän tarjoamamme puhevammaisten tulkkaus on esillä viikon aikana.

Puhevammaisten viikko tuo esiin puhevammaisten ihmisten omaa ääntä, tietoa, tarinoita ja onnistuneita apuvälineratkaisuja, joiden avulla puhevammaiset ihmiset voivat osallistua yhteiskunnan toimintaan.

Tänä vuonna teemaviikosta ja viikon tapahtumista tiedotetaan pääasiassa Puhevammaisten viikon omilla sivuilla: Puhevammaisten viikko

Puhevammaisten viikkoa koordinoi Kehitysvammaliiton tietotekniikka- ja kommunikaatiokeskus Tikoteekki. Yhteistyökumppaneina ovat lukuisat puhevamma-alan järjestöt ja muut toimijat.

Puhevammaisten tulkkaus

Puhevammaisten tulkkaus on kommunikoinnissaan tukea tarvitsevan ihmisen tukemista hänen ja ympäristön välisessä vuorovaikutuksessa. Puhetulkki auttaa asiakasta ilmaisemaan itseään ja ymmärtämään muita.

Kehitysvammmaisten Palvelusäätiö tuottaa tulkkauspalvelua puhevammaisille ihmisille Kelan sopimuskumppanina. Tulkkauspalvelu on asiakkaalle maksutonta. Tarjoamme myös muun kuin tulkkauspalvelulain mukaista tulkkausta. Tulkkimme toimivat muun muassa AAC-ohjaajina ja valmistavat kommunikointimateriaaleja.

LISÄTIETOJA PUHEVAMMAISTEN TULKKAUKSESTA

Nina Stenman

suunnittelija
puh. 0400 891 429
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.