Siirry sisältöön

Perhelomittajan perhevapaan sijainen Ouluun / Kemiin

Haemme lähihoitajaa PERHELOMITTAJAN perhevapaan sijaisen tehtävään Oulun / Kemin seudulle. Työsuhde on määräaikainen. Työ alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan.

Perhelomitus on lyhytaikaista huolenpitoa perheen omassa kodissa. Lomitus on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on erityisen tuen tarvetta. Palvelua on saatavilla kaikkialla Suomessa. Perhelomitus on yksi pidetyimmistä palveluistamme.

Perhelomittaja menee hoidettavan kotiin. Hän hoitaa erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren tai aikuisen lisäksi sisarukset. Huoltajat tai omaishoitajat voivat pitää vapaata ja lomaa. Huolenpidon lisäksi työhön sisältyvät päivittäiset kotiaskareet. Lomitusjaksot kestävät kahdeksasta tunnista useaan vuorokauteen yhtäjaksoisesti.

Edellytämme vähintään sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa. Arvostamme joustavuutta sekä osallisuutta ja yksilöllisyyttä tukevaa työotetta. Kokemus perheiden kodeissa tehtävästä työstä sekä kohderyhmän tuntemus ovat eduksi. Työ edellyttää matkustamista.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sopimusta perhelomittajien paikallisista työehdoista.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vaihtelevan työtehtävän. Työnantajana haluamme huolehtia henkilöstömme henkisestä ja fyysisestä hyvinvoinnista. Meillä on mahdollisuus monipuolisiin tehtäväkokonaisuuksiin ja oman osaamisen kehittämiseen.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on yhteiskunnallinen yritys. Työtämme ohjaavat yhteiset arvomme, joiden perustana on tukea tarvitsevan ihmisen ja hänen läheistensä kunnioitus.

Hakemukset ja CV 2.11.2020 mennessä osoitteeseen: anni.raunio@kvps.fi

LISÄTIETOJA ANTAA

Anni Raunio

perhelomituksen johtaja
puh. 040 1833 516
Tampere