Siirry sisältöön

Perhelomittaja keikkatyöhön (Kittilä)

Haemme perhelomittajaa keikkatyöhön perheiden tueksi Kittilään. Meillä pääset tekemään arvojesi mukaista työtä.

Perheiden kodissa tehtävässä työssä huolehdit lapsista, joilla on tuen tarpeita kehitysvamman ja autismin vuoksi. Tässä työssä sinulla on aikaa tehdä työsi hyvin, sillä saat keskittyä yhteen perheeseen kerrallaan. Tehtävänimikkeesi on perhelomittaja, sillä huolehdit lapsista huoltajien ollessa pois kotoa.

Perhelomittajan työ

Tämä työ sopii sinulle, jos etsit erilaista työnkuvaa. Perhelomittajan työssä teet työtä perheen tahtisesti, ja työskentelet useamman vuorokauden yhtäjaksoisesti. Jaksotyön vastapainona ovat pitkät vapaat.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia hoivatehtäviä, ja saat tehtäviin hyvän perehdytyksen. Perhelomittajan työssä voit käyttää omia vahvuuksiasi ja vaikuttaa työpäiviesi sisältöön. Meillä kehityt alan huippuammattilaiseksi kannustavassa työyhteisössä.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet alan opiskelija. Kokemus kodeissa tehtävästä työstä, kohderyhmän tuntemus sekä autismiosaaminen ovat eduksi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja palkkaan (G20) kuuluvat TES:n mukaiset lisät. Työmatkakulut korvamme myös valtion matkustussäännön mukaisesti.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen toimija. Emme tavoittele voittoa, vaan kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvää elämää, osallisuutta ja läheisten luottamusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Saara Laukkanen

perhelomituksen johtaja
Pohjoinen alue
puh. 040 5125 716
Tampere – Pohjoinen alue