Siirry sisältöön

Tule meille töihin!

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön lyhytaikaisessa huolenpidossa on jatkuvasti tarvetta tuntityöntekijöille ja keikkalaisille, palkkaamme aika ajoin myös lisää vakinaisia työntekijöitä. Parhaillaan haemme kesätyöntekijöitä teemaleireille, perhelomitukseen ja ryhmälomitukseen useille paikkakunnille.

Tutustu lyhytaikaisen huolenpidon työtehtäviin tällä sivulla. Katso myös henkilöstömme kokemuksista kertovat videot, jotka löytyvät sivun alalaidasta!


Leiriohjaajaksi

Teemaleiri on monen leiriläisen mielestä kesän paras viikko! Leirit tarjoavat mukavaa, monipuolista tekemistä ja vapaa-ajantoimintaa tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Leiriohjaajan työssä parasta ovat kohtaamiset leiriläisten kanssa. Leiriohjaaja pääsee itsekin tunnelmaan, kun heittäytyy mukaan leiriläisten fiilikseen. Ihan paras kesätyö alan ammattilaiselle tai opiskelijalle! Leiriviikoilla tehtäviä on vastaaville ohjaajille, ohjaajille ja avustajille.


Perhelomittajaksi

Perhelomitus on yksi pidetyimmistä palveluistamme. Perhelomittaja menee perheen kotiin ja hoitaa erityistä tukea tarvitsevan perheenjäsenen lisäksi myös sisarukset. Näin vanhemmat ja omaishoitajat saavat kaipaamansa lepohetken.

Perhelomittajan työtä tehdään ammattitaidolla ja sydämellä. Kodeissa tehtävä työ on itsenäistä ja liikkuvaa. Toisinaan pitkien työrupeamien vastapainona ovat pitkät vapaat. Voit jatkaa keikkalaisena, jos oikein innostut!

Katso video perhelomittajan työstä


Ryhmälomitusohjaajaksi

Ryhmälomitus tarjoaa tekemistä ja yhdessäoloa lapsille, säännöllisen lepohetken vanhemmille. Toimimme perheiden hyvinvointia vahvistaen ja perheitä kuunnellen.

Ryhmälomitusohjaaja takaa sen, että lasten viikonloppuhoidossa on mukavaa ja turvallista. Työ painottuu viikonloppuihin, ja se on helppo yhdistää opintoihin tai muuhun työhön. Tehtäviä on lähihoitajille ja muille työstä kiinnostuneille.

Katso video ryhmälomittajan työstä


Lisätietoja antavat

Helena Markus

ryhmäpalveluiden johtaja
puh. 040 6317 876
Tampere

Päivi Kemppainen-Aro

suunnittelija
puh. 040 1447 836

Marjo Kanerva

perhelomituksen johtaja
Eteläinen alue
puh. 040 352 5161
Eteläinen alue

Saara Laukkanen

perhelomituksen johtaja
Pohjoinen alue
puh. 040 5125 716
Tampere – Pohjoinen alue

Jarno Lehtonen

perhelomituksen johtaja
Keskinen alue
puh. 040 7330 052
Tampere – Keskinen alue