Siirry sisältöön

Omaan kotiin – otathan yhteyttä, jos tukiasuminen kiinnostaa!

Ostamme ja vuokraamme asuntoja tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille, jotka haluavat elää itsenäistä elämää omassa kodissa. Olemme hankkineet jo yli 500 tukiasuntoa eri puolilta Suomea.

Ostamme asuntoja myös poikkeusaikana

Poikkeusolot ovat haastaneet meitä ja asiakkaitamme asuntojen ostamisessa ja vuokraamisessa. Yhdessä olemme haasteista kuitenkin selvinneet varovaisuudesta ja toistemme turvallisuudesta huolehtien. Erikoistilanteesta huolimatta olemme saaneet hankituksi asuntoja kaikille niitä tarvitseville.

Vuokra-asuntojemme tarve on suuri. Poikkeusolojen varovaisuus on jossain määrin viivästyttänyt päätösten tekoa ja halukkuutta muuttaa omaan asuntoon. Uskomme asuntojemme kysynnän vielä lisääntyvän pandemian laannuttua.

Olemme tuetun asumisen edelläkävijä

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n viimeisimmän tilastotiedon mukaan Suomessa noin 2000 kehitysvammaista ihmistä asuu tuetusti omassa asunnossaan.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on ollut tuetun asumisen edelläkävijä; asutamme neljänneksen kaikista tuetusti asuvista kehitysvammaisista ihmisistä. Tätä työtä jatkamme edelleen hankkimalla uusia tukiasuntoja yhteistyössä muuttajien ja heidän läheistensä kanssa.


Otathan yhteyttä, jos itsenäinen asuminen kiinnostaa!

LISÄTIETOJA ANTAA

Pasi Hakala

tukiasumisen päällikkö
puh. 0400 318 304
Tampere

Valokuvat: Ilona Pietiläinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.