Siirry sisältöön

Nyt on tärkeää auttaa Ukrainan kehitysvammaisia ihmisiä

Tarve humanitääriselle avulle Ukrainassa on valtava. Kannustamme kaikkia tekemään lahjoituksen Ukrainan kehitysvammaisten ihmisten ja läheisten auttamiseksi.

Tilanne Ukrainassa on sodan takia käymässä yhä haastavammaksi. Kehitysvammaiset ihmiset ovat kaikista haavoittuvimmassa asemassa sodan keskellä. Pulaa on lääkkeistä ja lääkäripalveluista, lämpimistä vaatteista sekä elintarvikkeista. Yli 100 000 vammaista ihmistä, joista iso osa myös lapsia, on vaarassa jäädä täysin vaille turvaa ja hoivaa, jos sotatoimet edelleen kiihtyvät. Tilanne on järkyttävä, mutta me kaikki voimme auttaa.

Nyt on tärkeää tukea avustusjärjestöjä, joilla on suora yhteys paikallisiin kehitysvammaisia ihmisiä auttaviin ruohonjuuritason toimijoihin.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä ja KVPS Tukena Oy:ssä olemme tehneet lahjoituksen ukrainalaisen vammaisalan kattojärjestön National Assembly of Persons with Disabilities of Ukraina kautta. Kannustamme kaikkia muitakin suomalaisia järjestöjä ja yrityksiä lahjoituksiin.

Lisätietoja avun tarpeesta ja avustusmahdollisuuksista löytyy mm. eurooppalaisten vammaispalveluntuottajien kattojärjestön EASPD:n sivuilta (englanniksi)

Miten sinä voit auttaa?

Inclusion Europen kautta voit lahjoittaa apua Ukrainan kehitysvammaisten ihmisten ja heidän lähistensä hyväksi myös yksityishenkilönä.

Lisätietoja antaa

Kirsi Konola

toimitusjohtaja
puh. 0400 328 095
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi