Siirry sisältöön

Muistorahasto jakaa avustuksia perheiden yhteiseen lomaan

Tapio ja Kaija Sunin muistorahasto jakaa huhtikuussa seuraavan kerran avustuksia perheiden yhteiseen lomaan, vapaaseen ja virkistykseen. Muistorahasto ottaa nyt mielellään vastaan myös lahjoituksia.

Tapio ja Kaija Sunin muistorahasto tukee perheiden jaksamista sekä kodeissa annettavaa hoivaa ja huolenpitoa. Muistorahasto myöntää avustuksia perheiden yhteiseen lomaan, vapaaseen ja virkistykseen kotimaassa. Avustukset on tarkoitettu erityistä tukea tarvitsevaa lasta hoitaville perheille, joiden arki on usein haavoittuvaa ja haastavaa.

Tapio ja Kaija Suni tekivät vuosia vapaaehtoistyötä kehitysvammaisten ihmisten ja heidän läheistensä hyväksi. Muistorahasto jatkaa heidän arvokasta elämäntyötään.

Muistorahasto ottaa vastaan lahjoituksia

Tapio ja Kaija Suni pitivät tärkeinä perhearvoja ja toisista välittämistä. Perheiden jaksamisen tukeminen on edelleen ajankohtaista ja tärkeää.

Muistorahasto ottaa kiitollisena vastaan lahjoituksia ja testamenttivaroja. Vakuutamme, että lahjoitusvarat käytetään kokonaan perheiden tukemiseen.

  • Merkkipäivälahjoitus on arvokas vaihtoehto perinteiselle syntymäpäivä- tai häälahjalle. Sukulaisia ja tuttavia voi kehottaa tekemään lahjoituksen muistorahastolle.
  • Testamenttilahjoitus muistorahastolle on hieno ja arvokas tapa kantaa yhteiskuntavastuuta. Testamentin teossa on hyvä käyttää asiantuntijana asianajotoimistoa tai pankin lakimiestä. Kunnioitamme suuresti saamiamme testamenttilahjoituksia ja noudatamme tarkoin niiden tekijöiden tahtoa ja toiveita.

Lahjoituksen voi tehdä muistorahaston tilille:
Tilinumero FI 27 1146 3000 8713 65, maksuviite 10647

Sydämellinen kiitos tuestanne!

Kuva: Jaakko Bashmakov, Anna hetki perheelle -keräys

LISÄTIETOJA ANTAA

Markku Vellas

muistorahaston hoitaja
puh. 050 5613 228
Tampere

2 kommenttia artikkeliin “Muistorahasto jakaa avustuksia perheiden yhteiseen lomaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.