Siirry sisältöön

Perhelomittajia (määräaikaisia) Oulun ja Kemin seudulle

Haemme LÄHIHOITAJIA PERHELOMITTAJAN määräaikaisiin työsuhteisiin ja tuntityöhön Oulun ja Kemin seudulle.

Perhelomitus on lyhytaikaista huolenpitoa perheen omassa kodissa. Lomitus on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille, nuorille ja aikuisille, joilla on erityisen tuen tarvetta. Asiakkaista valtaosa on lapsia. Perhelomitus on yksi pidetyimmistä palveluistamme.

Perhelomittaja menee hoidettavan kotiin. Hän hoitaa erityistä tukea tarvitsevan lapsen, nuoren tai aikuisen lisäksi sisarukset. Huoltajat tai omaishoitajat voivat pitää vapaata ja lomaa. Huolenpidon lisäksi työhön sisältyvät päivittäiset kotiaskareet. Lomitusjaksot kestävät kahdeksasta tunnista useaan vuorokauteen yhtäjaksoisesti, vastapainona voi olla pitkät vapaajaksot.  Toiveesi ja osaamisesi huomioidaan työnjaossa.

Toivomme, että sinulla on sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai vastaavat taidot. Kauttamme saat tarvittaessa suorittaa lääkelupakoulutuksen. Arvostamme opinhaluasi ja yksilöllisyyttä tukevaa työotetta. Kokemus kodeissa tehtävästä työstä ja kohderyhmän tuntemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Työ on liikkuvaa, mutta matkakulut korvataan sinulle..

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta ja sopimusta perhelomittajien paikallisista työehdoista, mikä mahdollistaa hyväksi koetun työmallimme.

Tarjoamme vaihtelevan työn sekä mahdollisuuden tehdä itsenäistä työtä perheissä. Tukenasi sinulla on 60 aktiivista ja motivoitunutta työkaveria ympäri Suomen. Tarjoamme monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, liikunta- ja kulttuuriseteleitä sekä valtakunnallisten verkostojemme kautta näköalapaikan kehitysvamma-alalle.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on yhteiskunnallinen yritys. Toimintamme tavoitteena on asiakkaiden hyvä elämä, ei voiton tavoittelu. Työtämme ohjaavat yhteiset arvomme, joiden perustana on tukea tarvitsevan ihmisen ja hänen läheistensä kunnioitus.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV 18.4.2021 mennessä osoitteeseen: anni.raunio@kvps.fi

Voit myös täyttää avoimen työhakemuksen, jos haet määräaikaista perhelomittajan työtä:
Avoin työnhakemuslomake

LISÄTIETOJA ANTAA

Anni Raunio

perhelomituksen johtaja
puh. 040 1833 516
Tampere