Siirry sisältöön

Lyhytaikaisen huolenpidon palveluita tarjolla koko kesän

Lyhytaikaisen huolenpidon palvelumme – perhelomitus, perhehoito, ryhmälomitus ja teemaleirit – jatkuvat edelleen keskeytyksettä tulevana kesänä.

Pidämme yhä erityistä huolta palveluidemme piirissä olevien asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvoinnista. Monet lyhytaikaisen huolenpitomme asiakkaat kuuluvat riskiryhmiin, mutta heidän kohdallaan rokotustilanne on onneksi hyvä. Seuraamme edelleen tarkoin valtakunnallisia ohjeita ja noudatamme niitä.

Koronatiedotteemme 1.6.2021

Palvelumme antavat vanhemmille lepohetken ja omaishoitajille lakisääteisen vapaan lisäten koko perheen hyvinvointia.

Perhelomitus

Osaavien perhelomittajiemme verkosto mahdollistaa perhelomituspalvelun kaikkialla Suomessa. Palveluvalikkoomme kuuluvat myös omaishoitajan lakisääteisen vapaan lomitus, lapsiperheiden kotihoito, yöajan hoito ja hoitoringit.

LISÄTIETOJA ANTAA

Perhehoito

Lyhytaikainen perhehoitomme jatkuu edelleen eri puolilla Suomea. Palvelu vastaa sekä sosiaalihuoltolain että lastensuojelun tarpeisiin.

Erityisesti Uudellamaalla uudet perhehoitajat ovat nyt tervetulleita valmennukseemme ja sen jälkeen tekemään perhehoitajan työtä. Järjestämme perhehoitajillemme koulutusta, työnohjausta ja vertaistukea.

LISÄTIETOJA ANTAA

Nina Stenman

suunnittelija
puh. 0400 891 429
Tampere

Ryhmälomitus

Järjestämme ryhmälomituksia kaikkiaan jo 13 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Edelleen myös uudet kunnat ovat tervetulleita ryhmälomituksemme piiriin!

LISÄTIETOJA ANTAA

Helena Markus

ryhmäpalveluiden johtaja
puh. 040 6317 876
Tampere

Teemaleirit

Tulevan kesän teemaleirit toteutuvat kaikilla leiripaikkakunnilla. Leireillemme on ilmoittautunut kaikkiaan 193 leiriläistä, ja ne tarjoavat kesätyöpaikan 60 työntekijälle. Järjestämme leirejä tänä vuonna Kainuussa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa.

LISÄTIETOJA ANTAA

Jaana Heino

perhelomittaja
Keskinen alue
puh. 040 821 4461
Keskinen alue

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.