Siirry sisältöön

Lähihoitajia keikkatyöhön perhelomitukseen (Uusimaa)

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö hakee LÄHIHOITAJIA perheissä tehtävään KEIKKATYÖHÖN Uudellemaalle.

Perhelomittajan työ on sinun uusi työsi, jos etsit erilaista työnkuvaa ja haluat oppia uutta. Perheissä tehtävässä työssä huolehdit lapsista, jolla on tuen tarpeita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi. Työtä tehdään kodeissa huoltajien viettäessä vapaata useimmiten poissa kotoa.

Työvuorot vaihtelevat kahdeksasta tunnista jopa muutamaan vuorokauteen. Jaksotyö on mahdollista oman paikallisen työehtosopimuksen mukaan. Tuntityöntekijänä voit itse päättää, milloin työskentelet.

Työtehtäviin kuuluvat niin hoidolliset tehtävät, kuin arjen askareet ja viriketoiminnan järjestäminen. Perhelomittajana voit vaikuttaa työsi sisältöön ja käyttää omia vahvuuksiasi. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen, ja pääset mukaan säännöllisiin koulutuksiimme. Opit paljon muun muassa epilepsian hoidosta, PEG-ruokailusta, apuvälineiden käytöstä, vaihtoehtoisista kommunikaatiovälineistä ja diabeteksen hoitamisesta. Meillä kehityt alan huippuammattilaiseksi asiantuntevassa organisaatiossa.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet alan opiskelija. Meidän kauttamme voit päästä myös oppisopimukseen. Kokemus kodeissa tehtävästä työstä sekä kohderyhmän tuntemus ovat eduksi. Tavoittelemme työssämme ”kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvää elämää, osallisuutta ja läheisten luottamusta”. Tätä arvomaailmaa odotamme myös sinulta.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja palkkaan (G20) kuuluvat TES:n mukaiset lisät. Oma, paikallinen työehtosopimus takaa lisäksi yötyöstä 40 %:n ylimääräisen lisän. Kokonaispalkka viikonlopuille painottuvassa työssä on siten hyvä. Työmatkakulut korvaamme.

Tukenasi sinulla on kannustava työyhteisö. Sinulle kuuluvat ajankohtaiset koulutukset, tyky-toiminta ja kulttuurisetelit, kun työaikaehdot täyttyvät. Voit tarvittaessa suorittaa LOVe-koulutuksen ja tentin meillä.

LISÄTIETOJA ANTAVAT

Anni Raunio

perhelomituksen johtaja
puh. 040 1833 516
Tampere

Saara Laukkanen

suunnittelija
puh. 040 5125 716
Tampere