Siirry sisältöön

Lähihoitaja perhelomittajaksi Keminmaalle

Haemme lähihoitajaa perheiden tueksi. Meillä pääset tekemään arvojesi mukaista työtä.

Perhelomittajan työ on sinun uusi työsi, jos etsit erilaista työnkuvaa ja haluat oppia uutta. Perheissä tehtävässä työssä huolehdit lapsesta, jolla on tuen tarpeita kehitysvamman vuoksi. Työ on vuorotyötä.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia hoitotehtäviä, kuten lääkehoidon toteuttaminen ja PEG-ruokailusta huolehtiminen, mutta myös kodin askareita. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen, ja pääset mukaan säännöllisiin koulutuksiimme.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet alan opiskelija. Kokemus kodeissa tehtävästä työstä sekä kohderyhmän tuntemus ovat eduksi. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja palkkaan (G20) kuuluvat TES:n mukaiset lisät. Työmatkakulut korvamme myös.

Meillä kehityt alan huippuammattilaiseksi asiantuntevassa organisaatiossa. Tukenasi sinulla on kannustava työyhteisö. Sinulle kuuluvat ajankohtaiset koulutukset, tyky-toiminta ja kulttuurisetelit, kun työaikaehdot täyttyvät. Voit tarvittaessa suorittaa LOVe-koulutuksen ja tentin meillä.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen toimija. Toimimme valtakunnallisesti palveluiden kehittäjänä ja tuottajana sekä asuntojen rakennuttajana ja hankkijana. Tavoittelemme työssämme ”kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvää elämää, osallisuutta ja läheisten luottamusta”. Tätä arvomaailmaa odotamme myös sinulta.

Perhelomittajan kommentti:
”Parhaita hetkiä ovat iloinen vastaanotto perheissä ja positiivinen palaute lapsilta ja vanhemmilta. Tuntuu hyvältä, kun onnistuu haastavissakin tilanteissa.”

Katso video perhelomittajan työstä:

Työn aloitus ja työsuhteen pituus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa

Saara Laukkanen

perhelomituksen johtaja
Pohjoinen alue
puh. 040 5125 716