Siirry sisältöön

Lähihoitaja perhelomittajaksi Keminmaalle

Haemme lähihoitajaa keikkatyöhön perheiden tueksi. Meillä pääset tekemään arvojesi mukaista työtä.

Perhelomittajan työ on sinun uusi työsi, jos haluat itsenäisen työn ja monipuolisen työnkuvan. Perheessä tehtävässä työssä huolehdit lapsista, jolla on tuen tarpeita kehitysvamman vuoksi. Työ on vuorotyötä. Keikkatyössä voit vaikuttaa työvuorojen ajankohtaan ja määrään. Tästä voi tulla myös pysyvä työpaikkasi.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia hoitotehtäviä, kuten lääkehoidon toteuttaminen ja PEG-ruokailusta huolehtiminen, mutta myös kodin askareita. Saat tehtäviin hyvän perehdytyksen, ja pääset mukaan säännöllisiin koulutuksiimme.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto tai olet alan opiskelija. Kokemus kodeissa tehtävästä työstä sekä kohderyhmän tuntemus ovat eduksi.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja palkkaan (G20) kuuluvat TES:n mukaiset lisät. Työmatkakulut korvamme valtion matkustusäännön mukaan.

Meillä kehityt alan huippuammattilaiseksi asiantuntevassa organisaatiossa. Tukenasi sinulla on kannustava työyhteisö. Sinulle kuuluvat ajankohtaiset koulutukset, tyky-toimita ja kulttuurisetelit, kun työaikaehdot täyttyvät. Voit tarvittaessa suorittaa LOVe-koulutuksen ja tentin meillä.

Työn aloitus ja työsuhteen pituus sopimuksen mukaan.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen toimija. Toimimme valtakunnallisesti palveluiden kehittäjänä ja tuottajana sekä asuntojen rakennuttajana ja hankkijana. Tavoittelemme työssämme ”kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvää elämää, osallisuutta ja läheisten luottamusta”. Tätä arvomaailmaa odotamme myös sinulta.

Parhaita hetkiä ovat iloinen vastaanotto perheissä ja positiivinen palaute lapsilta ja vanhemmilta. Tuntuu hyvältä, kun onnistuu haastavissakin tilanteissa.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön perhelomittaja

Hae 7.2.2022 mennessä

Lisätietoja paikasta voit kysyä Saara Laukkaselta saara.laukkanen@kvps.fi, puh. 040 5125 716

Katso video perhelomittajan työstä

Lisätietoja antaa

Saara Laukkanen

perhelomituksen johtaja
Pohjoinen alue
puh. 040 5125 716
Tampere – Pohjoinen alue