Siirry sisältöön

Kysely kunnille asumisharjoittelusta

Hei sinä kuntatoimija! Vastaa kyselyymme asumisharjoittelun järjestämistavoista ja voit voittaa verkkokurssin omalle alueellesi!

Asumisharjoittelu on määräaikaista ja tavoitteellista toimintaa, jossa henkilö voi harjoitella asumista ja vahvistaa valmiuksiaan muuttaa omaan kotiin. Asumisharjoittelun avulla voidaan edistää itsenäisen asumisen onnistumista ja tukea myös perhettä muutostilanteessa.

Haluamme Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä kartoittaa miten kehitysvammaisten ja erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden asumisharjoittelua ja asumisvalmennusta tarjoavat palvelut on kunnissa järjestetty.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 10-15 minuuttia.  Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä:

Vastaamalla voit voittaa kurssin!

Kaikkiin kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme yhden Näin minä haluan asua tulevaisuudessaverkkokurssin alueellenne. Kurssi sisältää kolme tapaamiskertaa tukea tarvitseville ihmisille. Kurssin arvo on 1200 euroa.

Julkaisemme kyselyn tuloksista koonnin. Lisäksi järjestämme syksyn aikana työpajan, jossa kerromme asumisharjoittelun erilaisista toteuttamistavoista. Kannattaa seurata tapahtumakalenteriamme täältä.

Kiitos kun olet mukana kehittämässä asumisharjoittelun käytänteitä!

Lisätietoja antaa