Siirry sisältöön

Kun lapsi satuttaa -päivystyspuhelimesta tukea perheille

Juttuseuraa ja kuntelevaa korvaa tarjolla vanhemmille joka keskiviikko.

Suomessa on monia perheitä, joissa erityislapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Sopivien palveluiden tai vertaistuen löytyminen voi olla kuitenkin hankalaa.

Kun lapsi satuttaa -päivystyspuhelimen avulla tuemme perheitä tarjoamalla luottamuksellisen keskusteluyhteyden joka viikko 4.11. alkaen. Kokeilu kestää toistaiseksi maaliskuun 2021 loppuun saakka.

Kun lapsi satuttaa -päivystyspuhelin palvelee numerossa 040 832 6254. Päivystysnumero on auki joka keskiviikko klo 17-19 välisenä aikana. Puhelu maksaa soittajalle asiakkaan oman liittymäsopimuksen mukaisen hinnan.

Kun lapsi satuttaa -päivystyspuhelin on avoin kaikille, joita erityislapsiperheissä tapahtuva lapsen ja nuoren tekemä väkivalta mietityttää ja puhuttaa. Päivystyspuhelin on matalan kynnyksen palvelu, jossa voit keskustella luottamuksellisesti päivystävän henkilön kanssa.  Päivystyspuhelin toteutetaan osana Kun lapsi satuttaa -hankkeen toimintaa.

Kun lapsi satuttaa -hanke

Kun lapsi satuttaa -hankkeessa etsimme ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa erityistä tukea tarvitseva lapsi käyttäytyy väkivaltaisesti. Pyrimme myös lisäämään tietoa ja ymmärrystä aiheen ympärillä. Tuemme yksittäisiä perheitä ja samalla kehitämme palvelujärjestelmää. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden, varhaiskasvatuksen ja sivistystoimen sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Toteutamme hankkeen yhteistyössä Setlementti Tampere ry:n kanssa. Hankkeemme toiminta-alueena on Pirkanmaa.

Lisätietoja antaa

Markku Vellas

vastaava asiantuntija
Osallisuuden tuki
puh. 050 5613 228
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.