Siirry sisältöön

Kun lapsi satuttaa -hanke käynnistyi

Katri Malte-Colliard

Uusin kehittämishankkeemme Kun lapsi satuttaa (2020-2022) etsii ratkaisuja niiden perheiden elämään, joissa lapsi tai nuori käyttäytyy väkivaltaisesti.

Lasten ja nuorten väkivaltaisuus on asia, josta tulisi uskaltaa puhua enemmän. Avun hakeminen voi olla vaikeaa silloin, kun väkivaltaisesti käyttäytyvä onkin oma erityistä tukea tarvitseva lapsi.

Tuemme perheitä ja kehitämme palveluita

Kun lapsi satuttaa -hankkeessa pyrimme lisäämään tietoa ja ymmärrystä aiheen ympärillä. Tuemme yksittäisiä perheitä ja samalla kehitämme palvelujärjestelmää. Toimimme tiiviissä yhteistyössä kuntien sosiaali- ja terveyspalveluiden, varhaiskasvatuksen ja sivistystoimen sekä kolmannen sektorin toimijoiden kanssa.

Toimimme Pirkanmaalla perheissä, joissa on alle 25-vuotias lapsi tai nuori. Olemme mielellämme käytettävissänne ja pohdimme yhdessä, miten arjen haasteellisia tilanteita voisi ratkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö toteuttaa hankkeen yhteistyössä Setlementti Tampere ry:n kanssa. Kun lapsi satuttaa -hanke toteutetaan Sosiaali- ja terveysministeriön (STEA) tuella Veikkauksen varoista.

Kysy lisää verkossa 3.6.!

Kuvassa hankkeen työntekijät vasemmalta alkaen: Hanna Rautiainen, Markku Vellas ja Vesa Vilppola.  

#kunlapsisatuttaa #lähisuhdeväkivalta #väkivaltatyö #haastavakäytös #tukea #tätäonosallisuus #kvpskumppanit #kehittäjäkumppanit

Lisätietoja antaa

Markku Vellas

vastaava asiantuntija
puh. 050 5613 228
Tampere