Siirry sisältöön

Kulttuuri kuuluu kaikille -kampanja näkyy Tampereella

Tampereen kaupungin bussien ja raitiovaunujen näytöillä nähdään viikoilla 33 ja 34 Kulttuuri kuuluu kaikille -kampanjavideoita, joissa esiintyvät Taideverstas Wärjäämön asiakkaat.

Kampanjan avulla Tampereen seudulla toimiva Kulttuurisen kehitysvammatyön verkosto tekee näkyväksi jokaisen ihmisen oikeutta kulttuurin ja taiteen tekemiseen ja kokemiseen. Verkostoon kuuluu 25 pirkanmaalaista toimijaa, jotka omassa toiminnassaan edistävät kulttuurin saavutettavuutta. Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on yksi verkoston toimijoista.

Kampanjamateriaalin ovat toteuttaneet Ammattiopisto Luovin Tampereen medialinjan opiskelijat.

Kulttuurisen kehitysvammatyön verkosto

Kulttuurisen kehitysvammatyön verkosto (KulKe) edistää kehitysvammaisten kulttuuristen oikeuksien toteutumista Pirkanmaalla. Verkoston tehtävänä on lisätä kulttuurin merkitystä kehitysvammatyössä ja tuoda kulttuurista kehitysvammatyötä näkyväksi.

KulKe-verkosto toimii alustana keskusteluille, tiedonkululle, yhteistyölle ja verkostoitumiselle yli organisaatiorajojen. Verkostossa mukana olevat jäsenet kehittävät ja toteuttavat yhdessä verkoston toimintaa.

Verkosto on avoin kaikille pirkanmaalaisille toimijoille, jotka haluavat olla mukana kehittämässä kulttuurista kehitysvammatyötä.

Katso kampanjavideo:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi