Siirry sisältöön

Suovuori


KVPS-koti Suovuori sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella ulkoilualueiden välittömässä läheisyydessä Suopellon kaupunginosassa Naantalissa. Suovuori tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2016.

KVPS-koti Suovuori

  • Tietoa talosta. Suovuori on esteetön yksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä. Suovuori on kerrospinta-alaltaan 987 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on olohuone, pieni makuuhuone, keittiövarustus ja kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 27-27,5 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Jokaisessa kotiryhmässä on asukkaiden yhdessäoloa varten viihtyisä oleskelutila keittiöineen. Kaikissa kotiryhmissä on myös yhteinen terassi. Yhteistilat ovat viilennettyjä. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden käytössä.
  • Piha. Suovuoren pihalla on asukkaiden yhteinen oleskelutila pihakeinuineen ja hedelmäpuineen. Kotia ympäröivät avarat ulkoilu- ja virkistysalueet.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Pasi Leino ja Elina Leinonen

Suovuoressa asuu tyytyväisiä asukkaita

Omaan kotiin muutto oli jännittävää. Parasta oli, että sai omaa rauhaa ja uusia ystäviä.

Anna Loiske

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Suovuoren palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Suopellonkatu 13
21110 Naantali Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi