Siirry sisältöön

Pohjantähti


KVPS-koti Pohjantähti sijaitsee Ruutin kaupunginosassa aivan Kemin kaupungin keskustan ja Perämeren rannikon tuntumassa. Pohjantähti tarjoaa oman kodin 24 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 1996.

KVPS-koti Pohjantähti

  • Tietoa talosta. Pohjantähti rakentuu kolmesta 4-10 asunnon kotiryhmästä. Pohjantähti on kerrospinta-alaltaan 1574 neliötä. Rakennuksissa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on tilava huone ja esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 25-35 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Kussakin kotiryhmässä on asukkaiden omien kotien lisäksi yhteinen kodikas olohuone ja keittiö ruokailutiloineen. Pohjantähden yhteisissä tiloissa sijaitsevat takkahuone, olohuone ja ruokasali. Päivätähti -päivätoiminnan tilat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa samassa pihapiirissä. Siellä on erillinen askarteluhuone sekä valkoinen huone, joka toimii elämys- ja rentoutustilana. Yhteisessä käytössä ovat lisäksi keittiö, saunatilat sekä tilat kodinhoitoa ja pyykkihuoltoa varten.
  • Piha. Pohjantähdessä on avara ja turvallinen piha terasseineen ja oleskelutiloineen. Pihassa on useita oleskeluryhmiä, keinuja ja frisbeekoreja. Puutarhassa kasvaa marjapensaita, mansikoita ja kukkia. Viihtyisä piha-alue mahdollistaa turvallisen ja aktiivisen ulkoilun ympäri vuoden.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Pohjantähden palveluista!

Lisätietoja antaa

Johanna Valento

kiinteistöpäällikkö
puh. 050 4007 171
Tampere

Sijainti

Lehtokatu 39
94100 Kemi Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB