Siirry sisältöön

Menninkäinen


KVPS-koti Menninkäinen sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Lehmon kylässä Kontiolahdella. Menninkäinen tarjoaa oman kodin 26 kehitysvammaiselle asukkaalle. Tontilla on ollut vuonna 1991 rakennettuja palvelukotirakennuksia, jotka on purettu. Vehreällä ja väljällä tontilla komeilee nykyisin kaksi uutta vuosina 2018 ja 2019 valmistunutta rakennusta.

KVPS-koti Menninkäinen

  • Tietoa talosta. Menninkäinen koostuu kaksikerroksisesta päärakennuksesta ja samassa pihapiirissä sijaitsevasta yksikerroksisesta rivitalosta. Päärakennuksessa on 20 asuntoa neljässä kotiryhmässä; Kotiluolassa, Kuusenkolossa, Tuulenpesässä ja Onnentuvassa. Erillisessä rivitalossa, Pilvilinnassa, on omat kodit kuudelle asukkaalle. Menninkäisessä on kerrospinta-alaa päärakennuksessa 1328 neliötä ja rivitalossa 321 neliötä. Rakennuksissa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on olohuone, pieni makuuhuone, keittiövarustus ja kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 28 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Päärakennuksen jokaisessa kotiryhmässä on yhteinen kodikas oleskelutila. Lisäksi yhteisiä tiloja ovat viihtyisä takkahuone sekä sauna- ja pyykkitilat. Pilvilinnassa on asukkaiden käytössä yhteinen keittiö ja olohuone.
  • Piha. Menninkäisen avaralla ja viihtyisällä piha-alueella on tilaa oleskella. Pihalla on yöpymiseen soveltuva aitta ja huvimaja.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Johanna Valento

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Menninkäisen palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Menninkäisentie 1
80710 Lehmo Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB