Siirry sisältöön

Lamminranta


KVPS-koti Lamminranta sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa monipuolisten palveluiden läheisyydessä Forssassa. Lamminranta oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2009.

KVPS-koti Lamminranta

  • Tietoa talosta. Lamminranta on esteetön yksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä. Tilaratkaisut antavat asukkaille mahdollisuuden yksityisyyteen ja yhteisöllisyyteen omien toiveiden mukaisesti. Lamminranta on kerrospinta-alaltaan 905 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Kunkin asukkaan omassa kodissa on huone, alkovi ja kylpyhuone sekä pieni aidattu piha. Asukkaiden toiveiden mukaan osa asunnoista on varustettu minikeittiöllä. Asunnot ovat kooltaan 28-29,5 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Jokaisessa kotiryhmässä on asukkaiden yhdessäoloa varten viihtyisä tupakeittiö. Kaikissa kotiryhmissä on myös oma terassi. Kotiryhmien yhteistilat saa tarvittaessa viilennetyksi. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkihuoltotilat ovat kaikkien asiakkaiden yhteisessä käytössä.
  • Piha. Lamminrannassa on suojaisa ja turvallinen piha terasseineen ja oleskelutiloineen.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Lamminrannan palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Kujalankatu 1
30100 Forssa Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB