Siirry sisältöön

Koivula


KVPS-koti Koivula sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella kaupungin keskustan välittömässä läheisyydessä Turussa. Koivula tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2009.

KVPS-koti Koivula

  • Tietoa talosta. Koivula on esteetön yksikerroksinen koti. Päärakennuksessa on yhdeksän asuntoa ja kahdessa erillisessä rivitalossa samassa pihapiirissä kuusi asuntoa. Koivulan asuinhuoneistojen pinta-ala on 799 neliötä ja yhteistilat mukaan lukien kokonaispinta-ala on 1121 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Asukkaiden omissa kodeissa on olohuone, pieni makuuhuone, keittiövarustus ja kylpyhuone. Ryhmämuotoisen asumisen asunnot ovat kooltaan 29 neliötä ja rivitaloasunnot 36 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Asukkaiden yhdessäoloa varten päärakennuksessa on avara ja viihtyisä oleskelutila keittiöineen. Sauna-, pesuhuone- ja pyykkitilat ovat kaikkien asukkaiden yhteisessä käytössä. Alakerrassa sijaitsevat tilavat harrastetilat, jotka ovat asukkaiden vapaassa käytössä.
  • Piha. Koivulaa ympäröi erittäin kaunis puutarha suihkulähteineen. Pihassa on myös yhteinen oleskelutila. Ympäristö on rauhallinen ja innostaa asukkaita ulkoiluun.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Koivulassa asuu tyytyväisiä asukkaita

Ihastuin heti Koivulaan, kun kävin tutustumassa.
Omassa kodissa saa olla omassa rauhassa, ja yhteisissä tiloissa saa tehdä taidetöitä.

Tiina Elina Nurminen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Koivulan palveluista!

Lisätietoa antaa

Hanna-Kaisa Holopainen

isännöitsijä
puh. 040 1448 605
Turku

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Islanninkatu 4
20740 Turku Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB