Siirry sisältöön

Kesäheinä


KVPS-koti Kesäheinä sijaitsee vanhassa, rauhallisessa Teppanan kaupunginosassa Kajaanissa. Kaupungin palvelut ja Kajaaninjoen rantamaisemat ovat kävelymatkan päässä. Kesäheinä tarjoaa oman kodin 12 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2003.

KVPS-koti Kesäheinä

  • Tietoa talosta. Kesäheinä on esteetön yksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kahdesta kuuden asunnon kotiryhmästä. Kesäheinä on kerrospinta-alaltaan 960 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Jokaisessa asunnossa on esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 23,5 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Yhteiset tilat koostuvat keittiö-, ruokailu- ja oleskelutiloista. Päivätoimintaa varten on omat erilliset tilat. Kodissa on myös yhteiset sauna- ja pesutilat, pyykinpesutilat sekä palveluntuottajan toimistotiloja.
  • Piha. Kesäheinässä on kaksi esteetöntä puutarhamaista pihaa. Toinen piha mahdollistaa pelaamisen ja itsenäisen ulkoilun monenlaisilla apuvälineillä. Toinen piha on vehreä puutarha, jonka varjoissa voi nauttia suihkulähteen solinasta, marjapensaiden ja hedelmäpuiden sadosta sekä hoitaa kesäkukkia omissa puutarhalaatikoissa.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Kesäheinässä asuu tyytyväisiä asukkaita

Kesäheinässä on hienoa se, että sähkärillä pääsee liikkumaan vapaasti sisällä ja ulkona

Johanna Mikkonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Kesäheinän palveluista!

Lisätietoja antaa

Marika Salonen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 677 0956

Sijainti

Uitontie 6
87200 Kajaani Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB