Siirry sisältöön

Kaarikatu


KVPS-koti Kaarikatu sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella Vilppulan taajaman tuntumassa Mänttä-Vilppulassa. Kaarikatu tarjoaa oman kodin 15 kehitysvammaiselle asukkaalle. Koti valmistui vuonna 2013.

KVPS-koti Kaarikatu

  • Tietoa talosta. Kaarikatu on esteetön yksikerroksinen koti. Asuintilat koostuvat kolmesta viiden asunnon kotiryhmästä. Kaarikatu on kerrospinta-alaltaan 1001 neliötä. Rakennuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä.
  • Asunnot. Jokaisessa asunnossa on olohuone tupakeittiöllä, erillinen makuuhuone sekä esteetön kylpyhuone. Asunnot ovat kooltaan 28,5 neliötä.
  • Yhteiset tilat. Yhteiset tilat koostuvat keittiö-, ruokailu- ja oleskelutiloista. Kodissa on myös yhteiset sauna- ja pesutilat, pyykinpesutilat sekä palveluntuottajan toimistotiloja.
  • Piha. Kaikissa kotiryhmissä on oma terassi, josta  pääsee puutarhaan. Vehreällä ja avaralla pihalla on useita oleskelutiloja ja asukkaiden yhteinen grillauspaikka.

Kuvagalleria

Voit klikata kuvat suuremmiksi.

Kuvat: Elina Leinonen

Kaarikadulla asuu tyytyväisiä asukkaita

Parasta on nurmikonleikkuu ja heinähommat, kottikärryt ja oma ruohonleikkuri. Kaarisfestareita odotan – silloin kutsutaan vieraita ja pihalla soitetaan musiikkia.

”Jukkis”, Jukka-Pekka Salonen

Palvelut

KVPS Tukena Oy tarjoaa Hyvä Elämä -palvelut sekä ympärivuorokautisen tuen asumiseen ja elämiseen. Lue lisää Tukena Kaarikadun palveluista!

Lisätietoja antaa

Ilkka Pitkänen

tekninen isännöitsijä
puh. 040 5432 777
Tampere

Sijainti

Kaarikatu 15
35700 Mänttä-Vilppula Näytä sijainti kartalla

Tiedostot

Omaan kotiin -esite
pdf 7.04 MB
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi