Siirry sisältöön

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille toiminnassamme mukana olleille!

Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen monella tapaa. Perustehtäväämme sei ei ole kuitenkaan horjuttanut. Kiitos kuuluu kaikille teille kanssakulkijoillemme.

Olemme tänäkin vuonna tehneet kaikkemme voidaksemme mahdollistaa kehitysvamman tai muun syyn vuoksi tukea ja apua tarvitseville henkilöille hyvää elämää haasteellisesta vuodesta huolimatta.

Toimintamme on jatkunut ja yhteys tukea tarvitseviin ihmisiin, läheisiin ja yhteistyökumppaneihimme on jopa tiivistynyt. Samalla olemme voineet olla poikkeusaikoinakin tuottamassa tuen ja palveluiden ratkaisuja arkeen; asumista, lyhtaikaishoitoa ja kehittämistyötä.

Poikkeuksellinen vuosi on vaatinut työntekijöiltämme venymistä, epävarmuuden sietokykyä, palveluiden ja tuen räätälöintiä sekä äkillisesti muuttuvien viranomaisohjeistusten kanssa elämistä. Monelle meistä tämä vuosi on merkinnyt hyvin vauhdikasta digiloikkaa, mutta olemme selvinneet siitäkin hyvin.

Kun etenkin kehittämistoiminnassamme normaalisti olennaisia kasvokkaisia tapaamisia on jouduttu välttämään, tiivistä yhteyttä on pidetty yllä verkon välityksellä. Olemme monen muun toimijan tavoin etsineet uudenlaisia väyliä kohdata teidät meille tärkeät ihmiset.

Tähänkin vuoteen mahtuu siis paljon onnistumisia ja merkityksellisiä kohtaamisia.

Haluamme kiittää kaikkia teitä asukkaamme, palveluissamme ja toiminnassamme tänä vuonna mukana olleet ihmiset, läheiset sekä lukuisat verkosto- ja yhteistyökumppanimme. Kiitos, että olette olleet mukana toiminnassamme tänäkin vuonna!

Samalla haluamme kiittää kaikkia KVPS-konsernin työntekijöitä tekemästänne merkityksellisestä työstä.

Toivotamme teille kaikille oikein hyvää joulun aikaa ja paljon onnea uudelle vuodelle 2021!

Kirsi Konola
toimitusjohtaja

Aarne Rajalahti
kiinteistötoimen johtaja
varatoimitusjohtaja

Yksi kommentti artikkeliin “Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille toiminnassamme mukana olleille!

 • Lämpimät kiitokset Teille itsellenne!

  Pian historiaan asettuva vuosi 2020 painautuu mieliimme poikkeuksellisena. Se on tosiaankin ollut ainutlaatuinen monine yllätyksineen ja haasteineen. Vuoteen mahtuu valtavan paljon muutoksia, uuden opettelua ja digiloikkaa. Tässä kaikessa on KVPS onnistunut! Ketteryys ja positiivinen työotteenne kannattelevat aina tukea tarvitsevien ihmisten ja heidän läheistensä elämää, mutta myös meidän yhteistyökumppanien toimintaa. Viisasta vanhan kansan sanontaa mukailen: Yhteistyötä tehdessä tuntuu aina siltä, kuin olisi ”turva kelkassa” 😊

  Ystävälliset kiitoksemme yhteistyöstä!

  Oikein Hyvää Joulua sekä
  Onnellista Uutta Vuotta 2021!

  t: Me Itsen puolesta
  Sirkka ”Signe” Nikulainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.