Siirry sisältöön

Kiitos ja tästä jatketaan

Asiantuntijaryhmämme jäsen Jari Nurmi toimi pari vuotta myös Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallituksessa. Jari kertoo tärkeän tehtävän merkityksestä itselleen ja muistuttaa yhteisöllisyyden voimasta.

Pääsin kesäkuussa mukaan illalliselle, jossa juhlistettiin myös osallistumistani Kehitysvammaisten Palvelusäätiön hallitukseen vuosina 2018-2020.

Haluan kiittää Palvelusäätiön toimitusjohtajaa Konolan Kirsiä, joka kutsui minut mukaan illalliselle. Kutsu osoitti, että työni on ollut yksi tärkeä osa hallituksen toimintaa. Nyt jatkan säätiön asiantuntijaryhmän jäsenenä tästä eteenpäin.

Näin koronapandemian hellittäessä oli tosi mahtavaa nähdä pitkästä aikaa Kehitysvammaisten Palvelusäätiön ja Tukenan hallitusten jäseniä ja minulle tärkeäksi muodostuneita kavereita. Juttua riitti.

Mieleeni kohtaamisesta jäi nauru ja iloinen mieli sekä hyvä ruoka. Ennen kaikkea arvostan hymyä, joka on myös yksi tärkeä välittämisen muoto. Sitä kannattaa arjessakin käyttää. Itselleni tärkeää on yhteisöllisyys sekä pienikin välittäminen toisesta, kannustava pieni ele.

Haluan toivottaa lämmintä ja rentoa kesää kaikille Meidän blogin lukijoille sekä koko Palvelusäätiön ja Tukenan henkilöstölle. Välitetään jokaisesta myös kesällä!

Kuvassa: Osaamisjohtaja Sanna Kekki ja Jari Nurmi


Kirjoittaja Jari Nurmi on aktiivinen asiantuntijaryhmämme jäsen. Hän on toiminut vuosien varrella erilaisissa luottamustoimissa myös meillä Kehitysvammaisten Palvelusäätiössä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi
Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on nyt Tukena-säätiö
Uudet yhteiset Tukenan verkkosivut löytyvät osoitteesta www.tukena.fi