Siirry sisältöön

Kiinnostaako itsenäinen asuminen? Tukiasuntoja vapaana eri puolilla Suomea

Meillä on vapaita asuntoja monilla paikkakunnilla. Näihin asuntoihin pääsee muuttamaan nopeasti ja vaivattomasti. Tutustu asuntoihimme ja katso, löytyisikö niistä koti sinulle tai läheisellesi!

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö vuokraa asuntoja kehitysvammaisille ja tukea tarvitseville nuorille ja aikuisille. Asuntoja on lähes 500 eri puolilla Suomea, ja ne sijaitsevat tavallisilla asuinalueilla. Asunnon valinta alkaa aina muuttajan halusta itsenäistyä ja saada oma koti.

Palvelusäätiöllä on vapaita tai pian vapautuvia asuntoja monilla paikkakunnilla. Näihin asuntoihin voi päästä muuttamaan hyvinkin nopealla aikataululla.

Oma koti tarjoaa mahdollisuuden omannäköiseen elämään. Asukkaan kotikunta järjestää tarvittavan tuen asumiseen. Arjessa voi auttaa asumisen ohjaaja tai henkilökohtainen avustaja. Opastamme itsenäisen asumisen alkuun ja neuvomme asumisasioissa.

Olen tyytyväinen uuteen kotiini. Rauhallinen taloyhtiö rauhallisella asuinalueella. Kyllä oli kiva palata tuttuihin lapsuusmaisemiin! Lähellä on nyt myös ”toinen kotini” – talli, jossa käyn hoitamassa hevosia. Toiveitani kuunneltiin.

Eppu Valkonen, tukiasukas

Jos itsenäinen asuminen omassa kodissa kiinnostaa, ota yhteyttä Pasi Hakalaan!

LISÄTIETOJA ANTAA

Pasi Hakala

tukiasumisen päällikkö
puh. 0400 318 304
Tampere

Valokuvat: Elina Leinonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.