Siirry sisältöön

Kesätyöntekijöitä teemaleireille

Palkkaamme ensi kesän teemaleireille noin 40 KESÄTYÖNTEKIJÄÄ.

Teemaleirit sisältävät monipuolista ja ohjattua toimintaa, jossa otetaan huomioon osallistujien taidot ja tuen tarve. Leirit tukevat sosiaalisia taitoja, itsenäistymistä, itsensä kehittämistä ja luovuutta.

Järjestämme ensi kesänä teemaleirejä Kainuussa, Pirkanmaalla, Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa. Leirit on tarkoitettu tukea tarvitseville lapsille, nuorille ja aikuisille.

Kesätyöntekijäksi leireille

Haemme kesätyöntekijöiksi nuoria ja aikuisia, joilla on halua ja aitoa kiinnostusta toimia erityistä tukea tarvitsevien ihmisten parissa. Kesätyö sopii alan ammattilaisille sekä sosiaali-, terveys-, kulttuuri- tai muun soveltuvan alan opiskelijoille. Arvostamme ihmislähtöisyyttä, yhteistyötaitoja, oma-aloitteellisuutta, positiivista elämänasennetta ja matkustusvalmiutta. Työkokemus on eduksi.

Työntekijöiden tehtävänä on päivittäisen toiminnan ohjaaminen sekä leiriläisten tukeminen ja avustaminen yksilöllisten tarpeiden mukaan. Järjestämme työntekijöille perehdytyksen ennen työsuhteen alkua.

Kesätyötä voi hakea yksittäisiltä leireiltä tai koko leirikaudelta seuraaviin tehtäviin:

Vastaava ohjaaja vastaa esimiehenä leirin toteutuksesta. Tehtävään kuuluu päivittäisten toimintojen ohjaaminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Hakijalta edellytetään vähintään sosionomin tai sosiaali-, terveys- tai muun soveltuvan alan perustutkintoa ja riittävää työkokemusta. Palkkaus G 20–22.

Teemaohjaaja vastaa teeman mukaisen toimintasisällön suunnittelusta ja toteutuksesta. Tehtävään kuuluu päivittäisten toimintojen ohjaaminen yhdessä muun henkilöstön kanssa. Hakijalta edellytetään soveltuvaa ammatillista tutkintoa. Palkkaus G 19–21.

Ohjaaja / ohjaaja yötyö vastaa suunnitelman mukaisesti leirin toteutuksesta sekä huolehtii leiriläisten turvallisuudesta, avustamisesta, ohjaamisesta sekä terveyden- ja lääkehuollon tehtävistä. Hakijalta edellytetään vähintään sosiaali-, terveys- tai muun soveltuvan alan perustutkintoa, myös piskelijat huomioidaan. Palkkaus G 18C.

Avustaja / leiriohjaaja ohjaa ja avustaa leiriläisiä päivittäisissä tilanteissa. Alan koulutus katsotaan eduksi. Palkkaus G 15B–17.

Leiriapulainen toimii ryhmä- ja yksilöavustajana sekä toimintatilanteiden valmistelijana ohjaajan ohjeiden mukaisesti. Palkkaus G 12A–15.

Työsuhteissa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työ on jaksotyötä tai avointa tuntityötä. Omavastuuhintaan / kulukorvausta vastaan majoitus- ja ruokailumahdollisuus kurssipaikalla.

Valinnoista ilmoitetaan 25.5.2021 mennessä. Työhön valitun on ennen työsuhteen vahvistamista esitettävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

LISÄTIETOJA ANTAA

Helena Markus

ryhmäpalveluiden johtaja
puh. 040 6317 876
Tampere