Siirry sisältöön

Kesätyöntekijöitä teemaleireille (Turun seutu)

Tule mukaan luomaan unohtumattomia kesämuistoja teemaleireille Varsinais-Suomeen!

Haemme nyt kesän 2022 leireille leiriohjaajia ja avustajia Turun seudulle Varsinais-Suomeen. Leirit järjestetään Mansikkakarin leirikeskuksessa 11.-15.7.2022 sekä Sinapin leirikeskuksessa 25.-29.7.2022.

Leiriohjaajana tai -avustajana huolehdit tiimisi jäsenenä leiriläisistä, joilla on tuen tarpeita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi. Omalla työlläsi teet mahdolliseksi sen, että leiri on osallistujien kesän kohokohta. Musiikkiin ja kesäelämyksiin painottuvilla leireillä olet mukana myös ohjelman järjestämisessä.

Tarjoamme vuorotyötä maanantaista perjantaihin kestävillä leireillä. Työvuorojen pituudet ovat joustavasti 8-12 tuntia, ja niiden välissä on palauttavat vapaat. Työmuotona leirityö on kokonaisvaltaista ja palkitsevaa. Leiritunnelman ansiosta pääset itsekin nauttimaan kesästä. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto, olet alan opiskelija tai sinulla on vastaavat taidot. Kokemus leirityöstä ja kohderyhmän tuntemus ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Halu oppia uutta ja innostus kantavat myös pitkälle. Tukenasi on kannustava työyhteisö.

Tehtävänimikkeet eri tehtäviin ovat vastaava ohjaaja, teemaohjaaja, ohjaaja, yöajan työntekijä, avustaja ja leiriapulainen. Mainitse hakemuksessa, mitä tehtävää haet.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen toimija, jonka tavoitteena on asiakkaiden hyvä elämä. Toimimme valtakunnallisesti palveluiden kehittäjänä ja tuottajana sekä asuntojen rakennuttajana ja hankkijana.

Katso esittely teemaleireistä

Hae mukaan 15.4. mennessä

Lähetä hakemuksesi ja CV 15.4.2022 mennessä osoitteeseen: paivi.kemppainen-aro@kvps.fi tai helena.markus@kvps.fi

Lisätietoja antaa

Päivi Kemppainen-Aro

suunnittelija
puh. 040 1447 836

Helena Markus

ryhmäpalveluiden johtaja
puh. 040 6317 876
Tampere