Siirry sisältöön

Kesätyöntekijä perhelomitukseen, yötyö (pääkaupunkiseutu)

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö hakee KESÄTYÖNTEKIJÄÄ YÖTYÖHÖN perheissä tehtävään työhön Helsinkiin ja lähiseudulle.

Katso video (1,5 min): Perhelomitus – Arvojen mukaista työtä

Työ alkaa 31.5. tai sopimuksen mukaan. Tarjolla on 1-6 yötyövuoroa viikossa.

Yöajan hoito tapahtuu klo 21.30-7.30 välillä hoidettavan kodissa. Huolehdit kokonaisvaltaisesti lapsesta, jolla on tuen tarpeita kehitysvamman vuoksi. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asentohoito ja mahdollisten epilepsiakohtausten seuranta ja hoito. Valvominen ei ole välttämätöntä, ja saat itsekin nukkua silloin kun lapsi nukkuu.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto, ja sinulla tehtävän edellyttämät taidot. Kokemus kodeissa tehtävästä työstä sekä kohderyhmän tuntemus ovat eduksi. Tavoittelemme työssämme kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvää elämää, osallisuutta ja läheisten luottamusta. Tätä arvomaailmaa odotamme myös sinulta.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja palkkaan kuuluu TES:n mukaisten lisien lisäksi 40 % yötyölisä klo 00-06 väliseltä ajalta. Kokonaispalkka yötyöstä on siten hyvä. Työmatkakulut korvamme myös.

Tukenasi sinulla on kannustava työyhteisö, ja saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Sinulle kuuluvat ajankohtaiset koulutukset, tyky toimita ja kulttuurisetelit, kun työaikaehdot täyttyvät. Voit tarvittaessa suorittaa LOVe-koulutuksen ja tentin meillä.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen toimija. Toimimme valtakunnallisesti palveluiden kehittäjänä ja tuottajana sekä asuntojen rakennuttajana ja hankkijana.

Työn aloitus ja työsuhteen pituus sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV 9.5.2021 mennessä.

LISÄTIETOJA ANTAA

Saara Laukkanen

suunnittelija
puh. 040 5125 716
Tampere