Siirry sisältöön

Kesätyöntekijä perhelomitukseen (pääkaupunkiseutu)

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö hakee KESÄTYÖNTEKIJÄÄ perheissä tehtävään työhön Helsinkiin ja lähiseudulle.

Katso video (1,5 min): Perhelomitus – Arvojen mukaista työtä

Työ alkaa 31.5. tai sopimuksen mukaan. Työvuorojen pituus on 8 tuntia tai sovittaessa myös tätä pidempiä.

Viikonloppuhoitajana huolehdit kokonaisvaltaisesti lapsista, jolla on tuen tarpeita kehitysvamman tai muun syyn vuoksi. Työtä tehdään kodeissa. Työtehtäviisi kuuluvat myös mahdollisista sisaruksista ja pienistä kotitöistä huolehtiminen. Hoidettavien lasten tuen tarpeet ovat vaihtelevia.

Toivomme, että sinulla on lähihoitajan tutkinto, ja sinulla tehtävän edellyttämät taidot. Kokemus kodeissa tehtävästä työstä sekä kohderyhmän tuntemus ovat eduksi. Tavoittelemme työssämme ”kehitysvamman tai muun syyn vuoksi apua ja tukea tarvitsevan ihmisen hyvää elämää, osallisuutta ja läheisten luottamusta”. Tätä arvomaailmaa odotamme myös sinulta.

Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, ja palkkaan kuuluvat TES:n mukaiset lisät. Kokonaispalkka viikonlopputyöstä on hyvä. Työmatkakulut korvamme myös.

Tukenasi sinulla on kannustava työyhteisö, ja saat hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Sinulle kuuluvat ajankohtaiset koulutukset, tyky toimita ja kulttuurisetelit, kun työaikaehdot täyttyvät. Voit tarvittaessa suorittaa LOVe-koulutuksen ja tentin meillä.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö on omaisjärjestötaustainen yhteiskunnallinen toimija. Toimimme valtakunnallisesti palveluiden kehittäjänä ja tuottajana sekä asuntojen rakennuttajana ja hankkijana.

Työn aloitus ja työsuhteen pituus sopimuksen mukaan.

Hakemukset 9.5.2021 mennessä.

LISÄTIIETOJA ANTAA

Saara Laukkanen

suunnittelija
puh. 040 5125 716
Tampere