Siirry sisältöön

Kesän leireille mahtuu vielä mukaan!

Ensi kesän teemaleirit tarjoavat leirielämyksiä, mukavaa tekemistä ja yhdessäoloa. Muutamilla kesäleireillä on vielä tilaa!

Varsinais-Suomen teemaleirit

Musiikkia luonnon helmassa

11. – 15.7.2022
Laineen liplatus, linnun laulu ja tuulen humina ovat musiikkia korville. Tule luomaan ja kokemaan musikaalinen elämys meren äärellä.

Mansikkakarin leirikeskus (Mansikkakarintie 23, Taivassalo) sijaitsee meren rannalla, neljän kilometrin päässä Taivassalon keskustasta Kustavin suuntaan.

Ollako vai eikö olla?

25. – 29.7.2022
Matka teatterin ja taiteen maailmaan, musiikin ja tarinoiden keinoin. Maalaten, muotoillen, taiteillen ja välillä hassutellen.

Sinapin leirikeskus (Sinapintie 74, Turku) hiekkapohjaisine uimarantoineen sijaitsee upeassa saaristomaisemassa Vapparin rannalla, Kakskerran saaressa noin 25 kilometrin päässä Turun keskustasta.

Kainuun teemaleirit

Kultainen nuoruus

13. – 17.6.2022
Eri vuosikymmenten muistelot ikinuorille. Mielikuvamatkailua menneeseen ja tietenkin nautitaan myös nykyhetkestä.

Haistele ja maistele luontoa

4. – 8.7.2022
Hyppää kesään ja anna aisteille ihania, kenties uusia kokemuksia. Kivaa tekemistä opistolla ja retkeilyä lähiympäristössä.

Ollako vai eikö olla?

25. – 29.7.2022
Matka teatterin ja taiteen maailmaan, musiikin ja tarinoiden keinoin. Maalaten, muotoillen, taiteillen ja välillä hassutellen.

Kainuun Opisto (Tahvintie 4, Mieslahti) on monien mahdollisuuksien kurssikeskus, joka sijaitsee kainuulaisen luonnon ja kulttuurin keskellä Paltamon Mieslahdessa. Opiston läheisyydestä on näkymät Oulunjärvelle ja sinisille vaaroille.

Tampereen päiväleirit

Kesäseikkailu -päiväleiri

4.– 8.7.2022
Kaupunkiseikkailu tarjoaa lapsille ja nuorille kivaa tekemistä yhdessä, uusia ystäviä sekä tekemisen riemua jännityksen kera.

Musaa ja mustaamakkaraa -päiväleiri

11. – 15.7.2022
Rento kaupunkileiri erityistä tukea tarvitseville musiikin ystäville. Tammelan torin herkut ja muut keskustan nähtävyydet tulevat leirillä tutuiksi.

Tukena Weturi (Sumeliuksenkatu 18, Tampere) on esteetön päivätoimintakeskus, joka sijaitsee Tampereen keskustassa. Sijainti on loistava, sillä Sorsapuiston ulkoilumahdollisuudet sekä kaupungin tarjoamat virikkeet ja kulttuurielämykset ovat aivan nurkan takana.

LISÄTIETOJA ANTAA

Päivi Kemppainen-Aro

suunnittelija
puh. 040 1447 836

2 kommenttia artikkeliin “Kesän leireille mahtuu vielä mukaan!

 • Odotimme entiseen malliin esitettä kotiin ja nyt sitten ollaan myöhässä….. Onko vielä tilaa Kainuun opiston heinäkuun leireillä jollakin. Pauliina Komulainenon osallistunut useana vuotena leirille. Rajoitteena on pyörätuoli, jos se huomioidaan .
  Yhteydenottaja on Pauliinan äiti.”JÄÄN ODOTTAMAAN VASTAUSTA.

  Yst- terveisin Pirjo Lerssi

  • Hei
   Tosi harmillista, ettei esitettä ole teille lähetetty.
   Tulevaisuudessa kannattaa heti vuoden vaihteen jälkeen käydä meidän verkkosivuilla, johon esite ilmestyy ensimmäisenä.
   Kainuun leirit ovat valitettavasti täyttyneet, mutta voitte tehdä hakemuksen ja laitetaan se jonotuspaikalle, koska peruutuksia voi tulla.
   Pyörätuoli ei ole tietenkään este leirille osallistumisessa.
   terveisin: Päivi Kemppainen-Aro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.