Siirry sisältöön

Kehitysvammaisten Palvelusäätiö mukana kansainvälisessä Citizen Network -osuuskunnassa

Uusi osuuskunta haluaa rakentaa hyvinvointia yhdessä ja vahvistaa kansalaisvaikuttamisen mahdollisuuksia.

Kansainvälinen Citizen Network -verkosto on perustettu vuonna 2016 edistämään yhdenvertaisuutta ja osallisuuden toteutumista. Verkosto yhdistää yli 1000 aktiivista kansalaista 34:stä eri maasta ja 246 erilaista ryhmää ja organisaatiota.

Vaikuttavampaa toimintaa varten perustettu Citizen Network -osuuskunta mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön toimijoiden välillä. Kahdentoista kansainvälisen sosiaali-, terveys-, ja kansalaistoiminnan organisaation muodostama yleishyödyllinen osuuskunta aloitti toimintansa YK:n päivänä 24.10.2022.

Citizen Network -osuuskunnan tavoitteena on yhdistää ympäri maailmaa ihmisiä ja yhteisöjä ratkaisemaan yhteiskunnallisia haasteita yhdessä. Kehitysvammaisten Palvelusäätiönä haluamme olla mukana osuuskunnassa vahvistamassa kehitysvammaisten ihmisten osallisuutta, valinnanvapautta ja vaikuttamismahdollisuuksia yhteiskunnassamme.

Osuuskunnan yhtenä monista tavoitteista on kehittää henkilökohtaisen budjetoinnin mallia palvelujen yksilöllisempänä järjestämisen tapana. Yhteistyön avulla saamme hyödynnettyä tärkeää tietoa ja  eri maissa kertynyttä kokemusta.

Lue lisää Henkilökohtaisen budjetoinnin keskuksen Suunnan sivuilta

Suomesta verkostossa mukana ovat kanssamme Ovela Helsinki Oy, Muutostoimisto Ikinori Oy, Skill Motor Finland ja Kakspy Oy.

Osuuskuntaan ovat tervetulleita kaikki sosiaali-, terveys-, ja kansalaistoiminnan organisaatiot.

Lisätietoja antaa

Petteri Kukkaniemi

kehittämispäällikkö
puh. 040 5404 403
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.