Siirry sisältöön

Hyvinvointivalmennusta erityislasten vanhemmille

Kaipaatko tukea omaan jaksamiseesi vanhempana sekä arjen haastavien tilanteiden kohtaamiseen?

Haastaako lapsen väkivaltainen käytös arjen sujumista? Kamppailetko riittämättömyyden tunteiden kanssa ja haluat löytää toivossa kiinni pitäviä asioista? Tai ehkä kaipaat hetken hengähdystaukoa ja paikkaa, jossa pääset turvallisesti tuulettamaan ajatuksiasi ja nappaamaan uudelleen kiinni unelmistasi?

Kun lapsi satuttaa -hankkeen erityislapsen vanhemman hyvinvointia ja voimavaroja tukeva valmennusohjelma Toivon tiellä alkaa toukokuussa 2021. Valmennukseen otetaan mukaan haun perusteella kuusi vanhempaa.

Valmennusohjelman valmentajana toimii tunnekouluttaja, kokemusasiantuntija ja Erityisvoimia.fi sivuston perustaja Riikka Seppälä.

Toivon tiellä -valmennuksen sisältö

Valmennus on ratkaisukeskeisiin menetelmiin pohjautuva, kuusi tapaamiskertaa sisältävä kokonaisuus. Painopiste on vanhemman omassa sisäisessä maailmassa. Valmennuksessa vanhempi tutkii vanhemmuuttaan ja siihen liittyviä unelmia, tunteita, ajatuksia, toiveita ja odotuksia turvallisesti, henkilökohtaisessa valmennussuhteessa. Valmennuksen avulla vanhempi oppii ja omaksuu taitoja, joiden avulla kuormitusta ja vastoinkäymisiä on helpompi käsitellä.

Haku Toivon tiellä -valmennusohjelmaan

Haku valmennusohjelmaan on avoinna perjantaihin 30.4. saakka.

Valmennus on osallistujille maksuton. Hakemukset käsitellään heti hakuajan jälkeen ja kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta.

Valmennuksen toteutus

Valmennus toteutetaan kahdessa osassa:
Ensimmäisessä vaiheessa vanhempi saa tutustuttavakseen digitaalisen e-kirjan, jonka avulla hän tutkii omatoimisesti vanhemmuuttaan ja käy läpi kokemuksiaan ja omaa kasvuaan vanhemmaksi.

Toisessa vaiheessa vanhempi työstää valitsemiaan teemoja yhdessä valmentajan kanssa henkilökohtaisissa tapaamisissa. Tapaamiset toteutetaan verkossa. Yhden tapaamisen kesto on 60 min.

Valmentaja sopii erikseen valmennuskertojen aikataulutuksen kunkin vanhemman kanssa.

Tule infotilaisuuteen kuulemaan lisää!

Lisätietoa valmennuksesta on tarjolla verkossa torstaina 15.4.2021 klo 18-19. Ilmoittaudu mukaan infotilaisuuteen 15.4. klo 14 mennessä tästä linkistä.

Lisätietoja antaa

Hanna Rautiainen

vastaava asiantuntija
Vammaiskortti
puh. 040 6315 659
Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.