Siirry sisältöön

Henkilökohtaisen avun järjestämistavat vaihtelevat

Kuntien vammaispalveluille tehty kysely osoittaa, että kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuudet saada henkilökohtaista apua vaihtelevat suuresti.

Henkilökohtainen apu on keskeisin vammaisen ihmisen osallisuutta tukeva palvelu. Teimme kehitysvammaisten ihmisten henkilökohtaiseen apuun liittyvän kyselyn kuntien vammaispalveluille vuonna 2019. Uuteen julkaisuumme on koottu kyselyn tulokset. 

Kehitysvammaisten ihmisten mahdollisuudet saada henkilökohtaista apua vaihtelevat kyselyn perusteella paljon eri kunnissa. Selvityksestä nousee myös esille, että kaikki henkilökohtaisen avun järjestämistavat eivät sovi kaikille avun käyttäjille. Onkin tärkeää, että kunnissa on mahdollisuus tarjota henkilökohtaista apua useammalle eri järjestämistavalla  yksilölähtöisesti ja todellisen tarpeen mukaisesti.

Tutustu ja tilaa maksuton julkaisu!

Julkaisun verkkoversio on maksuttomasti ladattavissa täältä.

HUOM! Lähetämme kymmenelle ensimmäiselle kiinnostuneelle printtiversion ilmaiseksi. Tilaa julkaisu lähettämällä sähköpostia: lauri.kervinen@kvps.fi

Jos et ehdi kymmenen ensimmäisen joukkoon, voit tilata Painetun version myös Tietopankistamme. painetun version normaalihinta on 10 euroa.

Tule kuulemaan lisää myös verkkotapahtumaan!

Tule mukaan tutustumaan kuntien vammaispalveluille tehtyyn kyselyyn ja kuulemaan ajankohtaisimmat uutiset henkilökohtaisesta avusta! Järjestämme 8.9. verkkotapahtuman, josta löydät lisätietoa Tapahtumakalenteristamme. Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan tästä!

Lisätietoja antaa