Siirry sisältöön

Aitoa asukaslähtöisyyttä

Saamme asukkailtamme kiitosta siitä, että meidät on helppo tavoittaa ja meiltä saa ystävällistä palvelua. Asukkaillamme on tunne, että välitämme heistä ja heidän kodeistaan.

Turvallisen asumisen mahdollistaa omalta osaltaan kiinteistö- ja vuokralaishallintomme ammattitaitoinen henkilöstö, joka vastaa lukemattomista asukasyhteistyöhön ja kiinteistöjen tietojärjestelmiin liittyvistä tehtävistä.

– Haluamme hyvää asumista kaikille. Tavoitteenamme on, että jokaiselle löytyy juuri hänelle sopiva asumisratkaisu, kiinteistö- ja palvelusihteeri Rita Kanelli sanoo.

Kiinteistöhallinnon henkilöstömme tekee työtään asukaslähtöisesti, asukkaita kunnioittaen ja heidän tarpeitaan, toiveitaan ja huoliaan kuunnellen.

– Vastaamme asukkaidemme kysymyksiin, kuuntelemme ja etsimme yhdessä ratkaisuja, kiinteistökoordinaattori Marjukka Hapuoja toteaa.

– Ymmärrämme asukkaidemme erityistarpeita ja pyrimme joustamaan vaikeissa elämäntilanteissa, isännöitsijä Hanna-Kaisa Holopainen korostaa.

Työtä tehdään yhteistyössä asukkaiden, heidän läheistensä ja edunvalvojiensa, asumisen ohjaajien, KVPS-kotien johtajien, isännöitsijöiden, sosiaalityöntekijöiden, Kelan sekä kuntakumppaneiden kanssa.

Työn ilo kumpuaa asukkaiden onnellisuudesta ja tyytyväisyydestä koteihinsa. Asukkailta ja heidän läheisiltään saadut kiitokset koetaan yhteisinä onnistumisina.

Valokuva: Elina Leinonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.